Політика конфіденційності

Справжня Політика конфіденційності визначає, яким чином DE-WASH збирає, використовує, зберігає і розкриває інформацію, отриману від користувачів на веб-сайті https://de-wash.com ( “Сайт”) та мобільному додатку De-wash (“Додаток”). Дана політика конфіденційності відноситься і до Сайту, всім піддоменів Сайту і усіх продуктів та послуг в т.ч. і Додаток, що пропонуються DE-WASH.COM

Ця сторінка містить відомості про те, яку інформацію ми або треті особи можуть отримувати, коли Ви користуєтеся нашим Сайтом та Додатком. Ми сподіваємося, що ці відомості допоможуть Вам приймати усвідомлені рішення щодо наданої нам інформації про себе.

Справжня Політика конфіденційності поширюється безпосередньо на цей Сайт та Додаток і на інформацію, що отримується з його допомогою. Вона не поширюється ні на які інші сайти, додатки і не може бути застосована до веб-сайтів та додатків третіх осіб, які можуть містити згадку про наш Сайт, Додаток і з яких можуть робитися посилання на Сайт, Додаток, а так само посилання з цього Сайту та Додатку на інші сайти мережі Інтернет.

Отримана інформація

Коли Ви відвідуєте Сайт чи користуєтесь Додатком, ми визначаємо IP адреса, ім’я домену з якого Ви до нас прийшли (наприклад, “goole.com”) і країну реєстрації даного ip, а так само фіксуємо всі переходи відвідувачів з однієї сторінки сайту на іншу.

Відомості, які ми отримуємо на Сайті, Додатку, можуть бути використані для того, щоб полегшити користування Сайтом, Додатком. Сайт, Додаток збирає тільки загальну інформацію, яку Ваш браузер чи мобільний телефон надає добровільно при відвідуванні Сайту або відкриттю додатку.

Сайт, Додаток застосовує стандартну технологію “cookies” ( “куки”) для налаштування стилів відображення Сайту, Додатку під параметри екрану монітора, мобільних пристроїв. “Кукі” представляє собою дані з веб-сайту, додатку, який зберігає на жорсткому диску Вашого ж комп’ютера, телефону. В “cookies” міститься інформація, яка може бути необхідною для налаштування сайту, додатку – для збереження Ваших установок варіантів перегляду та збору статистичної інформації по Сайту, Додатку, тобто які сторінки Ви відвідали, що було завантажено, ім’я домена інтернет-провайдера і країна відвідувача, а також адреси сторонніх веб-сайтів, з яких зроблений перехід на Сайт і далі.

Також дану технологію використовує встановлені на Сайті чи Додатку лічильники компанії Yandex / Rambler / Google і т.п.

Технологія “Cookies” не містить ніяких особистих відомостей щодо Вас. Щоб переглядати матеріал без “cookies”, Ви можете налаштувати свій браузер або телефон таким чином, щоб вона не брала “cookies”, або повідомляла Вас про їх посилці (настройки браузерів різні, тому радимо Вам отримати довідку в розділі “Допомога” та з’ясувати як змінити установки браузера по “cookies”). Детально про роботу куки файлів Ви можете прочитати тут: http://ru.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Крім того, Сайт ьа Додаток використовує стандартні можливості (журнали) веб-сервера для підрахунку кількості відвідувачів і оцінки технічних можливостей хост-сервера, рейтинги і лічильники відвідуваності від сторонніх організацій (google.com, yandex.ru, і ін.). Ми використовуємо цю інформацію для того, щоб визначити скільки людина відвідує Сайт чи Додаток і розташувати сторінки, елементи найбільш зручним для користувачів способом, забезпечити відповідність Сайту з використовуваними Вами браузерам чи Додаток підлаштувати під певні моелі телефону, і зробити зміст Сайту та Додатку максимально корисним для відвідувачів. Ми записуємо відомості по переміщенням на Сайті, Додатку але не про окремих відвідувачів Сайту чи Додатку, так що ніяка конкретна інформація щодо Вас особисто не буде зберігатися або використовуватися Адміністрацією Сайту та Додатку без Вашої згоди.

Також ми можемо збирати особисту ідентифікаційну інформацію від користувачів, коли користувач відвідує наш Сайт, завантажує додаток, реєструється на Сайті та в Додатку, оформляє замовлення, заповнює форми і в зв’язку з іншою активністю на Сайті чи Додатку. Користувача можуть попросити при необхідності вказувати ім’я, електронну адресу, номер телефону, дані кредитної картки. Користувачі можуть, однак, відвідувати Сайт чи завантажити та відкрити Додаток анонімно. Ми збираємо особисту ідентифікаційну інформацію користувачів, тільки якщо вони добровільно надають нам таку інформацію. Користувачі завжди можуть відмовитися в наданні особистої ідентифікаційної інформації, за винятком випадків, коли це може перешкодити користуватися окремими функціями Сайту чи Додатку.

Як ми використовуємо зібрану інформацію

DE-WASH може збирати і використовувати особисту інформацію користувачів для наступних цілей:

– Для поліпшення обслуговування клієнтів. Надана вами інформація допомагає нам реагувати на запити клієнтів більш ефективно;

– Щоб персоналізувати користувальницький досвід. Ми можемо використовувати інформацію для визначення хто з відвідувачів Сайту, Додатку найбільш зацікавлений в послугах і ресурсах наданих на нашому Сайті чи в Додатку;

– Для поліпшення нашого Сайту, Додатку. Ми можемо використовувати зворотний зв’язок, яку Ви надаєте, щоб поліпшити наші продукти і послуги;

– Для обробки платежів. Ми можемо використовувати інформацію про користувачів при оформленні замовлення для оформлення платежів і тільки для цього. Ми не ділимося цією інформацією з третіми особами, за винятком тих випадків, коли необхідно для надання послуг;

– Перш ніж надсилати користувачам інформацію, яку вони погодилися отримувати на теми, які, як ми думаємо, будуть представляти для них інтерес;

– Щоб відправити періодичні повідомлення електронної пошти, які можуть включати новини компанії, оновлення, інформацію про продукти та послуги і т.д. Якщо користувач хотів би відмовитися від отримання подальших листів, ми включаємо докладний опис інструкції по тому, як відписатися в нижній частині кожної електронної пошти або користувач може зв’язатися з нами через наш Сайт.

Персональні дані Користувача

Вводячи особисті дані в будь-якій формі зворотного зв’язку на Сайті, натискаючи кнопку «Відправити», Користувач приймає рішення про надання своїх персональних даних і дає згоду на їх обробку своєю волею і в своєму інтересі, при цьому така згода Користувача є конкретним і свідомим.

Персональні дані, отримані від Користувача, яка є суб’єктом персональних даних, використовуються адміністрацією сайту виключно з метою укладення договорів з Користувачем або для виконання вже укладеного договору. Відносно персональної інформації Користувача зберігається її конфіденційність, ні за яких обставин вона не поширюється і не надається третім особам без згоди Користувача, за винятком випадків і прямо передбачених чинним законодавством України.

Адміністрація Сайту, Додатку не перевіряє достовірність персональної інформації, що надається Користувачами, і не здійснює перевірку їх дієздатності. При цьому Адміністрація Сайту, Додатку виходить з того, що інформація, передана їм від користувачів, є достовірною.

Користувач несе відповідальність за надання персональних даних третьої особи.

Особисті дані, що вводяться Користувачем при заповненні форми зворотного зв’язку, заявки на розробку сайту, на зворотний дзвінок, можуть бути використані Адміністрацією Сайту, Додатку для підготовки та направлення оферти, укладання угоди, виконання послуги або поліпшення якості обслуговування.

Користувач погоджується з тим, що Адміністрація Сайту, Додатку має право використовувати персональні дані Користувача для здійснення електронної новинний або рекламної розсилки, в тому числі за допомогою email-листів і SMS-повідомлень.

Обробка персональних даних користувачів

Ухвалення умов цієї Політики в частині положень про обробку персональних даних, здійснюється шляхом проставлення Користувачем відповідної позначки при заповненні будь-якої форми зворотного зв’язку і є вираженим усвідомленим згодою Користувача на обробку персональних даних.

Користувач погоджується з тим, що Адміністрація Сайту, Додатку має право на зберігання і обробку, в тому числі і автоматизовану, будь-якої інформації, що відноситься до персональних даних Користувача відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI, включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, використання, поширення (в тому числі передачу), знеособлення, блокування, знищення персональних даних, наданих Користувачем при заповненні форми зворотного зв’язку на Сайті.

Згода на обробку персональних даних може бути в будь-який момент відкликана Користувачем шляхом письмового звернення на адресу Адміністрації Сайту, Додатку. У разі відкликання Користувачем згоди на обробку персональних даних, Адміністрація Сайту, Додатку видаляє персональні дані Користувача і не має права використовувати їх в майбутньому.

Як ми захищаємо Вашу інформацію

Адміністрацією Сайту, Додатку забезпечується конфіденційність і безпеку при обробці персональних даних. Ми вживаємо відповідних заходів безпеки щодо збору, зберігання і обробки будь-яких зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації (ім’я користувача, пароль, інформація транзакції і дані, що зберігаються на нашому Сайті).

Загальний доступ до особистої інформації

Ми не продаємо, чи не обмінюємо або не даємо в оренду особисту інформацію користувачів. Ми можемо надавати загальні агреговані демографічні дані, не пов’язані з особистою інформацією, нашими партнерами і рекламодавцями для цілей, описаних вище. Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг, щоб допомогти нам керувати нашим бізнесом, Сайтом, Додатком або керувати діяльністю від нашого імені, наприклад, проведення розсилки або статистичні та інші дослідження. Ми можемо ділитися цією інформацією з цими третіми особами для обмежених цілей за умови, що Ви дали нам відповідні дозволи.

 

Зміни в політиці конфіденційності

DE-WASH має право на свій розсуд оновлювати дану політику конфіденційності в будь-який час. В цьому випадку ми опублікуємо повідомлення на головній сторінці нашого сайту і повідомимо Вам про це електронною поштою. Ми рекомендуємо користувачам регулярно перевіряти цю сторінку для того, щоб бути в курсі будь-яких змін про те, як ми захищаємо особисту інформацію, яку ми збираємо. Використовуючи Сайт, Додаток, Ви погоджуєтеся з прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення із розділом Про приватну і змінами в ній.

Вашу згоду з цими умовами

Використовуючи цей Сайт чи Додаток, Ви висловлюєте своє конкретне і усвідомлене згоду з цією Політикою. Якщо Ви не згодні з цією політикою, будь ласка, не використовуйте наш Сайт чи Додаток. Ваше подальше використання Сайту та Додатку після внесення змін до цієї політику буде розглядатися як Вашу згоду з цими змінами.

Відмова від відповідальності

Пам’ятайте, політика конфіденційності при відвідуванні сторонніх Сайтів чи Додатків третіх осіб, не підпадає під дії даного документа. Адміністрація Сайту, Додатку не несе відповідальності за дії інших веб-сайтів та мобільних додатків.

Як з нами зв’язатися

Якщо у Вас є будь-які питання по політиці конфіденційності, використання Сайту, Додатку чи інших питань, пов’язаних з Сайтом, Додатком, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою:

Украіна, м. Харків, пр. Тракторобудівників 94/2

https://de-wash.com/
+(380) 73 747 0001
(менеджер)
email@de-wash.com

 

Scroll Up