В яку суму обійдеться будівництво відкритої мийки самообслуговування

В яку суму обійдеться
будівництво відкритої мийки самообслуговування

Ціна автомийки «під ключ» залежить від її розміру, тобто кількості постів. Кожен з них є самостійною одиницею, тому чим більше місць під самообслуговування, тим дорожчим виявиться проект. Однак маємо й позитивний бік: одночасно очищується більше авто, прибуток зростає, тому термін окупності мийки самообслуговування зменшується.

Скільки коштує автомийка
«під ключ» в De-Wash

Число постів буває 2, 4, 6 та 8 штук. Пропонуємо 5 типів конструкцій одного посту, що відрізняються ціною.

Стартовий від 5000€

  • Складається: стальний пункт керування, бак, помпа високого тиску, пантограф, тубус, шланг з пістолетом, клапан. Можливості: миття водою під тиском, нанесення піни, покриття воском, створення паузи в роботі.

Стандарт+ від 7000 €

  • Складається: стальний пункт керування, 2 помпи високого тиску, 2 тубуса, 4 прищіпки, пантограф, 3 баки для очищуючих засобів, 1 бак для води, шланг з пістолетом на 2 фіксатори, можливість розрахунку паперовими грошима та карткою, обігрів боксу, датчик освітлення. Можливості: використання очищеної води, що подається під тиском, покриття піною, воском, створення паузи.

VIP від 12 000 €

  • Складається: стальний пункт керування, 2 помпи високого тиску із захистом байпасів, 2 тубуса, пантограф, захист інжектора піни, шланг з пістолетом та 2 фіксатора, бокс мийки самообслуговування з підігрівом та керуванням відкриттям дверей, датчики світлення, розпізнавання персоналу, облік та контроль, доступ GPSM, розрахунок грошима, карткою та системою PayPass. Можливості: очищена вода, що подається під тиском холодною або підігрітою, інноваційна рожева піна, воскування, чорніння коліс, пауза, сервісний режим, кнопка виклику на допомогу адміністратора.

Стандартний від 5500€

  • Спрощений стандартний тип мийки самообслуговування з 1 боксом. З чого складається: стальний пункт керування, помпа і клапан високого тиску, пантограф, бак, шланг з пістолетом (2 фіксатори), захист інжектора подавання піни, 2 тубуса, 4 прищіпки, купюроприймач. Можливості: покриття піною, воском, створення паузи в роботі.

Преміум від 9 000 €

  • Складається: стальний пункт керування, система «Антифрост», 2 помпи високого тиску бак, пантограф,
    2 тубуси, 4 прищіпки, шланг з пістолетом на 2 фіксатори, обігрів боксу, датчики надання світла та відкриття дверей, розпізнавання персоналу, ведення обліку
    та контролю, віддалений доступ за допомогою GPSM, можливість розрахунку грошима та карткою. Можливості: очищення води перед використанням, підігрів, подача
    її під тиском, покриття піною, воском, використання сервісного режиму, створення паузи.

Дивлячись на запропоновані опції та комплектацію, ви визначаєте, який саме варіант влаштовує та замовляєте кількість постів для автомийки самообслуговування «під ключ». А далі задайте конкретні параметри, щоб зайти орієнтовну підсумкову суму для замовлення власної мийки самообслуговування.

Онлайн-калькулятор
від De-Wash

Він покаже, яку суму доведеться сплатити за обладнання автомийки. Інвестор обирає:

  • вид комплектації;
  • склад основних послуг (види, потужність та кількість всього потрібного: пульти, помпи, осмос, фільтри, прокладені підземні та наземні комунікації,двигуни, різні датчики, елементи та системи захисту, шланги, пістолети, баки та ін.);
  • додаткові послуги;
  • витрати на будівництво та встановлення обладнання мийки самообслуговування.

Але ж автомийка самообслуговування
повинна десь заходитись, на конкретному місці. Тому слід додати до кошториса вартість земельної ділянки під будування мийки самообслуговування, ціну на оформлення дозволів, витрати на розробку та складання бізнес-плану, кошти на створення під’їзних шляхів та оформлення території.

Мийка самообслуговування без додаткових послуг частково втрачає прибуток. Можна відкрити міні-магазин (на кшталт того, що пропонується на АЗС). Але якщо хочеться додати комфорту та затримати клієнтів на довше, то краще побудувати кафе з домашньою кухнею, заспокійливою музикою та комфортними столами, стільцями. Хтось закаже лише напій, а більшість прийде повноцінно поїсти або купити щось на перекус у дорозі. зараз багато прихильників здорового харчування, тому встановлення апарат для розливу очищеної води також надасть перевагу вашій автомийці серед конкурентів. Крім зовнішнього очищення кузову додайте ділянку з пилососами, обладнання для чорніння колес, накачування шин.

Навіть якщо якусь опцію зробити подарунковою, ви не будете у збитках. Адже людина, наприклад, приїде безкоштовно підкачати колеса, а потім вирішить зайти до магазину чи, не виїжджаючи далі, помити своє авто.

Мийка самообслуговування:
ціна благоустрою

Машині, що пересувається по автодорозі, треба підібратися до автомийки. Створення під’їзних шляхів з бруківки, часткове облагородження території зеленими насадженнями, необхідність вивезення сміття – про це не слід забувати, адже такі пункти теж входять до кошторису на мийку самообслуговування.

Як бачите багато чинників треба прийняти до уваги, щоб визначити кінцеву ціну автомийки. У кожного з інвесторів вона буде відрізнятися. Саме тому ми пропонуємо індивідуальний підхід у створенні високорентабельного, надійного, конкурентного бізнесу по мийкам самообслуговування.

 

Обирайте, що вам більше підходить: автомийка самообслуговування відкрита бюджетна або
VIP-конструкція з теплоізольованими стінами
та підлогою, 4 пости або 6. Компанія De-Wash поважає рішення кожного інвестора і побудує мийку самообслуговування «під ключ» на найвигідніших умовах.

Телефонуйте у компанію De-Wash. Враховуючи вашу фінансову спроможність та наміри,
ми створимо проект, кошторис, бізнес-план
та назвемо кінцеву вартість мийки самообслуговування.

    Отримати консультацію




    This will close in 0 seconds

      Отримати консультацію





      This will close in 0 seconds