Безконтактна мийка самообслуговування Robowash​

Ви впевнені що ваша мийка самообслуговування краща в вашому місті або в районі?  Що ви купили якісне обладнання і ваші коліенти задоволені? Не впевнені?Звертайтесь в компанію деваш

Рік тому часу моя компанія компанія De-wash встановила обладнання на мийки самообслуговування в місті Львов. Де вона на сьгодні краща в цьому районі. 

Наразі ми зустрічаємось з власником обговорюємо питання встановлення на ці мийки системи RoboWash роботизованої мийки. котрому першу в історії України зробили якісну в місті Полтава.

Унікальне рішення щодо системи robowash безконтактна автоматична мийка. Яким би не було забруднення вона може вимити автомобіль і ніяких ганчірок, щіток, мочалок попереднього оббивання автомобіля апаратом високого тиску не побачите. Результат, досягнув того що на 85% сухий. Налаштування організуемо. Дзвоніть відповімо на всі питання.

Тепер про моменти організаційні. Що потрібно розмістити бокс Robowash? Треба все спланувати таким чином, щоб машини не заважали виїзду, заїзду на мийку. Але потрібно відразу розуміти, що кожен додатковий метр і благоустрою будівництва це фінансове навантаження. 

 

Robowash от De-wash

Момент з комунікаціями і як уникнути додаткових витрат треба находити можливість врізки загальну систему каналізації та водопостачання. Результат може бути високий але пам’ятайте, що робоваш котрий ви плануєте встановлювати його треба модернізувати і доробляти таким чином. Щоб він вам приносив прибуток і був вигідним так що ж звертайтесь за консультаціями щодо організації автомоечного бізнесу до мене або в мою компанію

    Отримати консультацію




    This will close in 0 seconds

      Отримати консультацію





      This will close in 0 seconds