Нова мийка самообслуговування
Львів “Vip - формат” від компанії De-wash

Львів

Вітаю львів’ян і жителів області! Я, Дмитро Цибульов, власник компанії De-Wash і двох каналів на Youtube, пропоную інвесторам розглянути варіант безпрограшного і досить прибуткового на сьогодні бізнесу – володіння мийкою самообслуговування.

Чому мої послуги з будівництва автомийки
в Україні вважаються затребуваними

Я  ̶  визнаний професіонал у даному напрямку. За 10+ попередніх років зумів побудувати бажаючим понад 100 автомийок в Україні та 2 аналоги в Європі. Є власником таких же 4-х об’єктів і знаю всі тонкощі будівництва мийки самообслуговування «під ключ».

Якщо ви мешкаєте у Львові, околицях чи в області, готовий особисто проаналізувати поточну ситуацію, щоб дати експертну думку щодо вашого міста та можливості заробляти в зазначеній темі. Мої знання дають змогу відшукати «слабинку» у конкурентів і створити найкращу мийку самообслуговування у Львові, Самборі, Стрий, Червонограді, Жовкві та інших містах Закарпаття.

Мийка самообслуговування – бізнес на роки. Поки є автомобілі, ви будете розвиватися і регулярно отримувати високий прибуток. Що скажете про 40% доходу в такий непростий воєнний час? Це все реально і перевірено іншими інвесторами, відеосвідоцтва яких ви можете подивитися на моєму сайті

Чому власноруч придбана мийка самообслуговування б/у може стати збитковим варіантом

Уявіть, що людина продає свою автомийку. Припустимо, їй потрібно терміново виїхати і надовго, а доручити управління бізнесом мийки самообслуговування нікому. Таке трапляється дуже рідко – і це найпозитивніший варіант для вас, якщо реалізують прибутковий об’єкт. Але як недосвідчений покупець дізнається, що все саме так?


Зазвичай намагаються продати те, що не виправдало фінансових надій. Можливо, не так вели свою справу, купили обладнання для мийки самообслуговування, яке часто виходить з ладу. Або не змогли реалізувати певні переваги. А ви маєте намір купити таку автомийку самообслуговування  ̶  і що далі? У 99% повторите попередній результат колишнього власника. А потім теж станете думати, кому далі перепродати збитковий об’єкт.


Потрібно все робити, як слід. Якщо у вас ідея-фікс полягає в тому, що треба придбати готову споруду, тоді треба знати, як переоснастити її і де взяти якісне, заводське обладнання для автомийки, яке має гарантію. Підробок багато, незважаючи на «кричущі» лейбли і запевнення продавців. І до нас, у компанію De-Wash теж зверталися такі люди, яких “кинули на бабки”, встановивши на мийці самообслуговування апарати-підробки.

Виграє безконтактна мийка самообслуговування

Ще на початку 2000-х я побував у кількох країнах Європи і зрозумів, що майбутнє – це будівництво автомийки, де водії самі будуть акуратно очищати свої машини. Сьогоднішні результати підтверджують мою правоту. Для чоловіка миття свого «залізного коня» – це певний ритуал, який робиться ретельно і без поспіху. Адже не дарма жінки іноді навіть ревнують, коли їхні чоловіки проводять багато часу в зі своєю машиною (чистять, ремонтують, щось тестують, виглядають у продажу різні автомобільні штучки).
Безконтактна автомийка давно вже випередила за популярністю класичну. Водії виграють у ціні та якості, не додають на кузов нових подряпин (що роблять щітки). Навіть для тунельного типу вже створено перспективний аналог – Robowash. Думаю, ви згодні з цими твердженнями, тому рухаємося далі.

Що пропонує компанія De-Wash

Я, Дмитро Цибульов, організовую та реалізую будівництво автомийки «під ключ».

Проводжу власне дослідження

  • Щодо кількості мийок у конкретному місті, переліку та якості послуг, що надаються. Оцінюю позитивні моменти та знаходжу недоліки, якими можна скористатися.

Вивчаю потенціал можливих місць

  • Під будівництво мийки самообслуговування. Якщо обрано конкретну територію, даю експертний висновок щодо її придатності. У деяких випадках розглядаю варіант придбання експлуатованої мийки самообслуговування з подальшим технічним апгрейдом.

Складаю бізнес-план і видатковий кошторис

  • Після вивчення яких стає зрозуміло, скільки коштів буде вкладено на початковому етапі, що знадобиться після запуску автомийки в роботу, як успішно розвивати бізнес «мийки самообслуговування», обганяючи конкурентів.

Проектування

  • Виконується після того, як ви визначитеся, яким буде готовий об’єкт. Тут відіграють роль ваші фінансові можливості. На мийку самообслуговування ціна залежить від обраного типу: відкрита або крита, кількість постів, з утепленням або без нього. Також враховується ступінь володіння об’єктом (100%-ве або на партнерських умовах).

Оформляється документація

  • У меня в компании есть сотрудники, которые в официальном порядке, без нарушения закона ускоряют этот процесс в 2 раза. А ведь без получения разрешений, которые иногда оформляются полгода, начинать бизнес по автомойкам самообслуживания запрещается.

Будівництво мийки

  • Потім настає будівництво мийки. Халтура неприпустима, тому я особисто здійснюю авторський нагляд за веденням робіт. Після успішного завершення робиться запуск обладнання автомийки в роботу. Я завжди присутній у цей момент, щоб особисто контролювати завершальний процес. Тим, хто обрав технічне переоснащення готового об’єкта, ми встановлюємо перевірене на багатьох мийках італійське обладнання.

Помощь продолжается

В дальнейшем мы поддерживаем связь с нашими инвесторами, предоставляем бесплатные консультации. Оказываем сервисные услуги по текущей профилактике и ремонту, поставляем импортную химию, умеющую очищать самые сложные загрязнения без механических усилий.

Обеспечиваем возможность удалённого контроля, устанавливая разработанные нами терминалы управления мойками на каждом посте.
Уникальный подход, использование наработанного опыта, внедрение энергоэффективных технологий для открытых и теплых VIP-моек самообслуживания, личные лайфхаки, которые увеличивают прибыль без ущерба качества мытья машин – это всё вы получаете, если решите заказать автомойку в компании De-Wash. Согласитесь, что мое довольно объемное предложение выглядит очень интересно!

Если желаете стать собственником мойки самообслуживания через 3-4 месяца после выбора участка, а через 2,5-3 года вернуть свои капиталовложения и начать получать «чистую» прибыль – мы готовы начать совместное сотрудничество. Увидеть наши мойки самообслуживания вы можете во Львове, Тернополе, Черкассах и во многих других городах. 

    Отримати консультацію




    This will close in 0 seconds

      Отримати консультацію





      This will close in 0 seconds